Gal pe Mures si pe tarnave
Acceseaza pagina FEADR         

Teritoriul administrativ al comunei Cetatea de Baltă este situat în partea estică a judeţului Alba, în Podişul Târnavelor, în partea inferioară a râului Târnava Mică. La est se învecinează cu comuna Adamuş judeţul Mureş şi localitatea Boian din judeţul Sibiu, la sud cu localitatea Făget, la vest cu localităţile Tăuni şi Feisa iar la nord cu localitatea Veseuş. Principalul tip de sol predominant este solul brun roşcat de pădure. Resursa naturală cea mai importantă este reprezentată de gazul metan.

Vegetaţia este alcătuită din păduri de foioase: carpen, stejar, salcâm, mesteacăn,plop, salcie; păşuni, fâneţe, culturi vegetale: grâu, porumb, rapiţă, viţă de vie.

Proiecte implementate 2007-2013

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania AICI. Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Toate informaţiile, privind Programele PNDR şi SAPARD, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.