Gal pe Mures si pe tarnave
Acceseaza pagina FEADR         

Comuna Jidvei este situată în partea estică a judeţului Alba. Din punct de vedere geografic comuna se află în Dealurile Târnavei Mici, la nord teritoriul se află în Podişul Târnavei iar la sud în Podişul Blajului.

Între localităţile Transilvaniei, ca parte integrantă a judeţului Alba, cu o existenţă seculară, se remarcă comuna Judvei cu cele cinci sate: Jidvei, Balcaciu, Feişa, Căpâlna de Jos, Veseuş.

Proiecte implementate 2007-2013

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania AICI. Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Toate informaţiile, privind Programele PNDR şi SAPARD, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.