Gal pe Mures si pe tarnave
Acceseaza pagina FEADR         

Consiliul Judeţean Alba va organiza în perioada 18 - 20 mai 2018, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul situat pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia, cea de-a IX-a ediţie a Târgului Gustos de Alba.
Avem plăcerea de a vă invita să promovăm împreună bucătăria românească, gustul tradiţional autentic şi să susţinem produsele realizate în judeţul nostru.
Este un eveniment de promovare a producătorilor autohtoni din industria alimentară, a brandurilor judeţene şi are ca scop promovarea valorilor tradiţionale culinare și încurajarea consumului de produse locale. Vor fi prezentate şi expuse pentru degustare/vânzare produse alimentare, specialităţi gastronomice locale şi vor fi organizate demonstraţii, ateliere şi concursuri pe teme culinare.
Vor fi prezente brutării, patiserii, cofetării, carmangerii, producători de brânzeturi, miere şi produse apicole, cultivatori de fructe şi legume, viticultori şi multe alte bunătăţi.
Parteneri: Primăria municipiului Alba Iulia şi Grupurile de Acţiune Locală: Pe Mureş şi pe Târnave, Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare, Țara Secașelor Alba - Sibiu și Valea Ampoiului-Valea Mureşului.

Pentru cei cu "gusturi bune".... Gustos de Alba 2017... se apropie!! Ediția a opta a Târgului Gustos de Alba se va desfăşura în perioada 19 - 21 mai 2017, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul situat pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.
Read more ...

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania AICI. Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web. Toate informaţiile, privind Programele PNDR şi SAPARD, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.